Sopar Alumni EPS 2016

5a Edició

 Descarregar Pdf

80 persones entre antics alumnes, professorat, PAS i autoritats van aplegar-se el passat divendres 8 d'abril al Restaurant El Mirador dels Camps Elisis per celebrar el 5è Sopar d'antics alumnes, professorat i PAS de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL).

Va inaugurar el sopar el director de l'EPS, Francesc Giné, que va felicitar i elogiar la feina duta a terme per tota la comunitat educativa del centre en l'obtenció de la recent acreditació de les titulacions de la branca informàtica, així com la preocupació per la manca de vocacions tecnològiques entre el jovent i els problemes d'ocupabilitat que, en un futur, aquest fet pot generar a empreses de Lleida.

Com ja es tradicional el sopar va servir de marc per al lliurament d'una sèrie de premis. En primer lloc es va realitzar el lliurament dels Premis EPS als alumnes amb els millors expedients acadèmics dels curs anterior en cadascuna de les titulacions impartides a l'Escola. El premi era un any de col·legiació gratuïta en el Col·legi corresponent i un detall sorpresa …

Els estudiants guardonats van ser:

- Laia Martínez Saureu, millor expedient acadèmic del Grau en Arquitectura Tècnica. Va rebre el premi de mans del Sr. Francesc Barberà López, President del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Lleida.

IMG_2392

- Manel Vidal Antolín, premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica. Va rebre el premi de part del Sr.Ramon Grau Lanau, Degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida.

IMG_2395

- Armand Vidal Amill, premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria Mecànica. Va rebre el premi de part del Sr.Ramon Grau Lanau, Degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida.

 

IMG_2398

- Sergi Vila Almenara, premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria Informàtica. Va rebre el premi de mans del Sr. Miquel Conesa i Pellicer, Degà del Col·legi Oficial d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya.

IMG_2401

- Jordi Gené Mola, millor expedient acadèmic del Màster en Enginyeria Informàtica. Va rebre el premi de mans del Sr. Ferran Predrix, representant del  Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

IMG_2405

- Jordi Virgili Gomà, millor expedient acadèmic del Màster en Enginyeria Industrial. Va rebre el premi de mans del Sr. Joaquim Llop, President del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, demarcació de Lleida.

IMG_2408

Moltes felicitats a tots ells!

Posteriorment es va celebrar el lliurament del Premi AETI, que atorga l'Associació d'Empreses de Tecnologia i Sistemes d'Informació de Lleida i l'EPS de la UdL. Els alumnes guardonats van rebre els seus premis, una dotació econòmica de 900€, de mans del Sr. Xavier Tarrús, representant d'AETI i Magda Valls, Cap d'Estudis de les titulacions d'informàtica de l'EPS.

Millor Treball Final del Grau en Enginyeria Informàtica

  • Títol: CFiT. Plataforma de control de flota i treballadors
  • Alumne: Adrià Vall-llaura
  • Director/s: Toni Granollers i Montse Sendín
.IMG_2411

 

Millor Treball Final del Màster en Enginyeria Informàtica

  • Títol: Prototip de polsera de biosenyals multi propòsit
  • Alumne: Jordi Virgili
  • Director/s: Rosa Gil

IMG_2418

Després d'aquest primer reguitzell de premis, els assistents van gaudir d'un excel·lent sopar, per continuar la vetllada amb la picada d'ullet a una efemèride força important: la celebració, aquest any, del 25è aniversari de l'Escola. La Direcció va voler escenificar aquest fet donant la paraula a dos dels professors que formaven part del primer claustre del centre, la Sra. Concepció Roig i el Sr. Josep M. Miret i els dos PAS amb més antiguitat a l'Escola, la Sra. Maria Cornet i la Sra. Isabel Ros. Tots quatre van ser els encarregats de bufar les espelmes del pastís que simbolitzava aquesta celebració.

IMG_2445

Un cop finalitzat el sopar es va dur a terme el lliurament dels dos premis restants. En primer lloc es va atorgar la Distinció a la Qualitat Docent EPS "Joan Gimbert" , en reconeixement a la tasca docent realitzada pel professorat de l'Escola.

Aquests premis porten el nom d'en Joan Gimbert, qui fou professor de l'EPS des de els seus inicis, i qui destacà per la seva dedicació a la docència i la innovació a l'aula per tal d'apropar les matemàtiques als seus alumne, i es preocupà especialment per mostrar-los les seves aplicacions en el camp de les enginyeries.

Els membres de la comissió avaluadora, reunits el 31 de març i aplicant la normativa de la distinció, acordar atorgar les següents mencions i la distinció, que van lliurar el Vicerector de Professorat Sr. Carles Capdevila, el Director de l'Escola Politècnica Superior, Sr. Francesc Giné i els Caps d'Estudis de l'EPS, Sra. Maite Grau,  Cap d'Estudis de les titulacions d'enginyeria industrial i arquitectura tècnica i la Sra. Magda Valls, Cap d'Estudis de les titulacions d'enginyeria informàtica:

- MENCIÓ A LA QUALITAT DOCENT PEL GRAU EN  ARQUITECTURA TÈCNICA AL SR. EDUARD GREGORIO LÓPEZ

IMG_2467

- MENCIÓ A LA QUALITAT DOCENT PEL GRAU EN ENGINYERIA ELECTRÒNICA INDUSTRIAL I AUTOMÀTICA AL SR. FERRAN BADIA PASCUAL.

IMG_2469

- MENCIÓ A LA QUALITAT DOCENT PEL GRAU EN ENGINYERIA MECÀNICA AL SR. MIQUEL NOGUÉS AYMAMÍ. Va recollir el Premi el Sr. Albert Castell.

IMG_2471

I Finalment , la DISTINCIÓ AL MILLOR DOCENT EPS DEL CURS 2014-15 PEL GRAU EN ENGINYERIA INFORMÀTICA va recaure en el  SR. JOSEP MARIA RIBÓ BALUST. Va rebre el premi la Sra. Sílvia Miquel.

IMG_2474

Finalment es va realitzar el lliurament del PREMI ALUMNI EPS, en dos categories: Trajectòria Professional i Emprenedoria.

Els guardonats en aquesta segona edició van rebre la Distinció de mans del Sr. Ramon Roca, President del Consell Social de la UdL, el Sr. Ferran Badia, Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, el Sr. Xavier Solé representant de l'Associació Alumni UdL i el Sr. David Botanch, representant del Consell Alumni EPS.

El guanyador del Premi ALUMNI EPS a la Trajectòria Profesional ,  va ser el Sr. SERGIO CALLEN GIMÉNEZ, antic alumne d'Enginyeria Tècnica Industrial especialitat Mecànica de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) de la promoció del 2003.

En Sergio Callen treballa actualment l'empresa Atkins a Nova York com a gerent de desenvolupament de negocis per al transport ferroviari i trànsit d'Amèrica del Nord i s'encarrega del desenvolupament de projectes de disseny conceptual i de detall, així com de la definició dels paràmetres tècnics i d'explotació i requisits per a diversos projectes ferroviaris clau a Amèrica del Nord. Ha estat recentment guardonat als Estats Units amb el premi Mass Transit's Top 40 Under 40 atorgat per la revista especialitzada Mass Transit Magazine en reconeixement als joves professionals menors de 40 anys per les seves contribucions i la seva capacitat d'innovació, lideratge i compromís en la indústria del transport públic.

El fet que en Sergio Callen treballi als USA va impossibilitar la seva assistència; Tot i així va enviar un missatge als assistents al sopar i va recollir el Premi un company.

IMG_2483

Imagen1

Així mateix el jurat va decidir concedir el Premi Alumni EPS 2015 a l'Emprenedoria al SR.  JOSÉ LUIS POCIELLO GRAU.

José Luis Pociello es va titular en Enginyeria Informàtica de Gestió a l'Escola Politècnica Superior l'any 1996. Un cop titulat va iniciar la seva trajectòria professional a l'empresa INSON SA - TERCODER SA on va treballar fins al 2005. INSON SA, es propietaria de la marca DIANDEL i, a nivell nacional, poseeix les tendes agrupades sota l'ensenya SONY GALLERY amb 24 establiments ubicats a les principals províncies espanyoles dedicats a la venda d'electrodomèstics, informàtica, telefonia, noves tecnologies,videojocs i música. José Luis era el Director de Compres de totes les gammes de negoci excepte la d'electrodomèstics.

Del 2005 al 2011 va exercir de Director Comercial a l'empresa EneaGames SL, majorista de consoles, videojocs i accessoris que realitza outsourcing d'aquest negoci amb minoristes del sector dels electrodomèstics, on la innovació i el servei, són les dues premisses principals per a una màxima rendibilitat.

Posteriorment i des de el 2007 compagina aquesta feina amb la de Director Executiu a Soluzion Digital - Central de Compras de Distribuidores de Informática on encara hi treballa. Soluzion Digital és la Central de Compres i Serveis d'Informàtica mes Innovadora del mercat i s'encarrega d'agrupar minoristes del sector de la informàtica per coordinar i agrupar accions que els permetin obtenir avantatges competitius.

Finalment, des de l'octubre de 2013 i fins a l'actualitat compagina la seva tasca a Soluzion Digital amb el càrrec de Director Executiu a l'empresa Zbitt - Comercios de Informática y Nuevas Tecnologias. La Cadena de Comerços Zbitt, és una cadena de comerços d'Informàtica i Noves Tecnologies, amb presència en pràcticament totes les províncies d'Espanya, amb clares aspiracions a convertir-se en la cadena nacional d'aquest tipus en nombre de comerços.

Compromisos laborals ineludibles van impossibilitar la seva assistència; Tot i així va enviar un missatge als assistents al sopar i van recollir el Premi els seus pares.

IMG_2488

Imagen2

Ja entrada la nit va cloure el 5è sopar d'Antics Alumnes, PDI i PAS de l'EPS amb un brindis en honor de tots els guardonats a la vetllada: Millors Expedients, Premi AETI , Distinció docent EPS "Joan Gimbert" i Premi Alumni EPS, amb el desig d'un any ple de bones noticies per l'Escola i per tots els assistents.

IMG_2489

   Darrera modificació: