Descarregar Pdf

Aquest passat mes d'abril, les pistes del Club Tennis Urgell de Lleida han estat l'escenari dels partits corresponents a la tercera edició de l'Open de Tennis EPS 2019 - Inspiring the future.

Els 11 participants inscrits han estat, Joan Albert López, Guillem Boira, Jérôme Barrau, Ivan Teixidó, Gabriel Pérez, Josep Escribà, Isaac García, David Botanch, Ramon Llobera, Jordi Fernández i Joan Cabós

 Tots ells van jugar els seus partits, amb més o menys destresa i sort i, un cop finalitzades les rondes prèvies, es van definit les següents semifinals:

J.A. López - Ivan Teixidó    /     Isaac Garcia - Joan Cabós

En la primera semifinal Joan Cabós, campió de la 1a edició i finalista en la segona, es va desfer per un rotund marcador de 6-0 i 6-1, d'Isaac García en una "reedició" de la final del 2017, mentre que en la segona semifinal en Joan Albert López s'ha desfet de l'Ivan Teixidó per un ajustat 7-6 i 6-2

Així doncs, la gran final va disputar-se entre J. Cabós i Joan Albert López el mateix dia del sopar, el divendres 3 de maig a partir de les 19:00h. i en Joan Cabós va proclamar-se per segon cop guanyador de l'Open de Tennis EPS al imposar-se per un contundent 6-1 / 6-2!

Enhorabona!

 

 

 

   Darrera modificació: